Tutustu RengasCenter rahoitukseen! 3kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa!
 
Olemme RengasCenter ketjuun kuuluva yritys Riihimäellä Laadukkaat rengaspalvelumme Rahoituspalvelumme Ajankohtaiset asiamme Pyydä tarjous palveluistamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
Renkaat ja vanteet jokaiseen lähtöön - Automerkistä ja mallista riippumatta!

Highslide JSKuulumme laadukkaaseen RengasCenter ketjuun, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen vapauden valita markkinoiden johtavien valmistajien tuottamat renkaat juuri tarpeitasi vastaavan kokoisina ja tyyppisinä.

Henkilöauton renkaat

Myymme GoodYearin, Nokian, Yokohaman ja Nordexxin laadukkaita tuotteita, jotka edustavat laatua, turvallisuutta, ajomukavuutta sekä taloudellisuutta rengasmaailmassa. Lisäksi meiltä löytyy myös edullisia, mutta hieman tuntemattomampia rengasmerkkejä joista varmasti löytyy käyttötarkoitukseesi hyvin sopivat renkaat. Muistathan, että myös asennamme ja tasapainotamme renkaasi!

Highslide JS   Highslide JS
     
Highslide JS   Highslide JS
     
Highslide JS   Highslide JS
     
Raskaan kaluston renkaat

Kuorma-autoilijoita palvelemme Michelinin, Bridgestonen, Yokohaman, Nokian, Hankookin ja Continentalin sekä myös muiden pienempien rengasvalmistajien tuotteilla. Lisäksi meiltä saat myös pinnatut Bandagin renkaat sekä muut pinnoituspalvelut.

Maatalousrenkaat

Monipuolisten rengaspalvelujemme myötä palvelemme myös maatalouskoneiden omistajia. Kauttamme saat traktor, maatalous-, metsäkone- sekä muiden työkoneiden renkaat.

Kaksipyöräisten ja ATV-renkaat

Moottoripyöriin, mopoihin, mönkijöihin ja muihin kaksipyöräisiin sekä pienkoneisiin kottikärryistä ruohonleikkureihin tarjoamme mm. Michelinin, Mezelerin ja Pirellin laadukkaita tuotteita.

Rengashotelli eli henkilöautosi renkaiden kausisäilytys

Pidämme renkaistasi hyvää huolta; Säilytämme niitä viihtyisässä, kuivassa ja lämpimässä tilassa yli 2000 muun renkaan kanssa! Palvelumme sisältää autosi renkaiden kausisäilytyksen, pesun, kuntotarkastuksen ja alle asennuksen. Lisäksi tietysti vakuutamme autosi renkaat hintaan 69€ / kausi!

Vannepalvelut

Vannevalikoimamme sisältää runsaasti erilaisia kevytmetalli- ja teräsvanteita henkilöautoihin ja raskaalle kalustolle. Kauttamme saat Alcarin, Rautamon ja Special Falgarin laadukkaita vanteita. Tutustu esitteisiin ja ota yhteyttä kun löydät sopivat alumiiniset vanteet autosi alle.

Klikkaa ja tutustu Alcarin vannevalikoimaan! Klikkaa ja tutustu Rautamon rengasesitteeseen! Klikkaa ja tutustu Special Fälgarin esitteeseen!