Tutustu RengasCenter rahoitukseen! 3kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa!
 
Olemme RengasCenter ketjuun kuuluva yritys Riihimäellä Laadukkaat rengaspalvelumme Rahoituspalvelumme Ajankohtaiset asiamme Pyydä tarjous palveluistamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
Yrityksemme tuoreimmat kuulumiset sekä muut ajankohtaiset asiat

Klikkaa ja tutustu talvitarjoukseemme!Syksy 2017: Valmistaudu talvirengaskauteen!

Tiesithän, että Yokohaman iG55 nastarengas on kehitetty pohjoismaisissa olosuhteissa ja parantaa lähes kaikkia ominaisuuksia vanhaan nastarengasmalliin nähden. Tuote on uuden nastasäännöksen mukainen, joten kuluttaa entistä vähemmän tiestöä. Rengas on tehty appelsiiniöljyllä, joten tuote on erittäin ympäristöyställinen. Klikkaa ja lue lisäteitoja tästä!

Highslide JS

Kesä 2017: Toimitilamme valmistuvat!

Riihimäellä Mattilan teollisuusalueella, Tehdaskylänkatu 6 osoitteessa olevat toimitilamme ovat saaneet RengasCenterin yhtenästä ilmettä. Klikkaa kuvia ja katso miltä kokonaisuus alkaa näyttämään!

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Kevät 2017: Uudet kotisivut avattu!

Highslide JSPalvellaksemme asiakkaitamme RengasCenter ketjuun kuuluvalla tavalla, olemme avanneet uudet kotisivut, jotka meille toteutti jyväskyläläinen MediaGuru Jack Bacon. He ovat vuodesta 2001 lähtien suunnitelleet, koodanneet sekä ennen kaikkea ripeästi päivittäneet mm. yritysten, yhteisöjen, järjestöjen, urheilijoiden ja yksityisten henkilöiden kotisivuja. Lämpimästi suosittelemme kääntymään heidän puoleensa kun sinullekin tarve iskee!